MENU
მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

აჯიკა
2011-10-14, 1:19 PM
მასალად საჭიროა:

20 ცალი მოზრდილი წითელი ცხარე წიწაკა;

4 თავი ნოირი;

1 კონა ნედლი ქინძი;

1 სუფრის კოვზი დანაყილი ხმელი ქინძი;

1 სუფრის კოვზი უცხო სუნელი, მარილი;


წიწაკა, ნიორი და ნედლი ქინძი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაამატეთ ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი და მარილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ ქილაში.

კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: kopala | ტეგები: ajika, agika, აჯიკა
ნანახია: 1481 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0