ისპანახისა და ნადუღის ლაზანია ispanaxisa da nadugis lazania - რძის ნაწარმი - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7160
ჩიხითმა
ნანახია: 6891
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5874
შილაფლავი
ნანახია: 5659
ხარჩო
ნანახია: 3471
ოსტრი
ნანახია: 3414
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3134
ბაჟე
ნანახია: 2803
შაურმა shaurma
ნანახია: 2617
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» რძის ნაწარმი

ისპანახისა და ნადუღის ლაზანია ispanaxisa da nadugis lazania
2011-12-25, 2:58 PM
მასალად საჭიროა:
7-8 ცალი ლაზანიას ფენა,
 800 ისპანახი,
 350 ნადუღი,
100 პარმეზანი,
2 ტავი ხახვი,
2 ცალი პომიდორი,
1 .. ზეითუნუს ზეთი,
 30 კარაქი,
1 .. შაქარი,
მარილი,
პილპილი,
ჯავზიგემვნებით.

მომზადების წესი:
ხახვი გავფცქვნათ და წვრილად დავჭრათ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი და შაქარში არეული ხახვი დავაყაროთ. ხახვი ვშუშოთ 3 წუთის განმავლობაში. ხახვს დავუმატოთ დაჭრილი ისპანახი, მარილი, წიწაკა, ჯავზი და კარაქი. ავურიოთ და კიდევ 1-2 წუთი ვშუშოთ. ნადუღში ავურიოთ მარილი და გახეხილი პარმეზანი. ლაზანიას ფენა მოვათავსოთ ფორმაში, ზედ წავუსვათ ნადუღი, შემდეგ ზედ ისპანახი მოვათავსოთ. ასე გავაგრძელოთ ბოლომდე. პომიდორი დავჭრათ და ლაზანიას ბოლო ფენას ზემოდან მოვაყაროთ და 3 საათით დავდგათ, რომ ფენები დარბილდეს, შემდეგ შევდგათ  180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ვაცხოთ40 წუთის განმავლობაში.
კატეგორია: რძის ნაწარმი | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 345 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<