MENU
მთავარი » ფაილები » რძის ნაწარმი

არაჟნის საწებელი arajnis sawebeli
2011-12-25, 3:18 PM
მასალად საჭიროა:
3 ცალი პამიდორი,
1 თავი ხახვი,
 150 მლ არაჟანი,
150 მლ პამიდვრის პასტა,
3-4 კბილი ნიორი,
1 კონა რეჰანი,
0,5 .. თავშავა (ორეგანო),
4 .. ზეითუნის ზეთი,
მარილი,
შაქარი,
წითელიწიწაკა და შავი პილპილიგემოვნებით.

მომზადების წესი:
პამიდ დავმდუღროთ, გავაცალოთ კანი და დავჭყლიტოთ. ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, დავამატოთ პამიდორი და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. პამიდვრის პასტა შევურიოთ არაჟანს და დავასხათ ტაფაში მოშუშლ ბოსტნეულს მარილთან, შაქართან და წიწაკასთან ერთად, ამის შემდეგ დავახუროთ საფარებელი, დავუწიოთ ცეცხლი და ვშუშოთ 10-15 წუთი. ბოლოს საწებელს მოვაყაროთ თავშავა, დაჭრილი რეჰანი და 2 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
კატეგორია: რძის ნაწარმი | დაამატა: kopala | ტეგები: არაჟნის საწებელი, sawebeli, საწებელი, arajnis sawebeli, arajnis, არაჟნის
ნანახია: 832 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0