ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი - პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად

ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი
2012-02-27, 1:07 PM

 მასალად საჭიროა:

ბადრიჯანი - 5 კილოგრამი
ხახვი - 1,5-2 კილოგრამი
ზეთი - 1 ლიტრი
ნიორი - 200 გრამი
ხმელი ქინძი - 3-4 ჩაის კოვზი
ზაფრანა - 3-4 ჩაის კოვზი
წიწაკა - 200 გრამი


მომზადების წესი:

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 0,5-1 საათი; გავწუროთ ისე, რომ ფორმა არ დაეკარგოს და ორივე მხრიდან შევწვათ ზეთში.
ხახვი დავარჩიოთ, დავჭრათ და მოვშუშოთ ზეთში.
ავიღოთ ერთი ჭიქა ადუღებული ცივი წყალი, ჩავამატოთ ძმარი, ხმელი ქინძი, ზაფრანა, წიწაკა, ძმარი და წამოვადუღოთ. ეს მასალა დავასხათ შემწვარ ბადრიჯანს, დავაყოვნოთ ერთი დღე-ღამე; გავუსინჯოთ მარილი, თუ საჭიროა დავამატოთ. ჩავდოთ მინის ქილებში, დავასხათ ზემოდან ზეთი, მოვუკრათ პირი და შევინახოთ გრილ ადგილას.

კატეგორია: პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 944 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 3.5/2
  >>>>designed by kopala<<<<