მთავარი » ფაილები » პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად

წითელი პამიდორი
2012-02-27, 12:26 PM
 მასალად საჭიროა:
წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით

საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად, ისე როგორც სადილისათვის ვჭრით (პამდორი შეიძლება იყოს კანიანად და შეიძლება კანგაცლილიც), შევდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ოხრახუში, რეჰანი; ვხარშოთ 25-30 წუთი, შევა

კატეგორია: პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად | დაამატა: kopala | ტეგები: pamidori, წითელი, witeli pamidori, witeli, წითელი პამიდორი, პამიდორი
ნანახია: 1006 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 3.0/4