ფენოვანი ცომი (ტრადიციული) - ფქვილის ნაწარმი - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ფქვილის ნაწარმი

ფენოვანი ცომი (ტრადიციული)
2011-12-15, 10:44 PM
მასალად საჭიროა:
1 კვერცხი
1 ჭიქა (250გრ) ცივი წყალი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
1 სუფრის კოვზი არაყი
   ფქვილი (იმდენი რომ გამოვიდეს რბილი ცომი)
მომზადების წესი:
   კვერცხს ვტეხავ და ვთქვიფავ ხელის სათქვეფით ოდნავ ... მერე ვასხავ წყალს და ასევე ოდნავ      გავთქვიფავ და ასე ყველაფერი დანარჩენი ფქვილამდე ..... ფქვილს უკვე ხელით ვზილავ ისე რომ იყოს   რბილი და თან არ მოგეკროს ხელზე
მე ვაბრტყელებ ფქვილიან დაფაზე 0.5-0.7 სმ-სისქემდე ..... ვახეხავ 300 გრამ გაყინულ მარგარინს (აუცილებლად მარგარინს) და ვკეცავ კონვერტად .... ვდებ მაცივარში (კულინარიულ პარკში(მუშამბაში) შეხვეულს) 45 წუთით ....ვიღებ ვაბრტყელებ ისევ ვკეცავ კონვერტად და ისევ ვდებ 45 წუთით ..... ეს დროც რომ გადის ვიღებ... ვაბრტყელებ და ვახვევ რულეტად ..... და ვდებ ისევ მაცივარში 30-45 წუთით .....
ამის შემდეგ შეიძლება ცხობა
კატეგორია: ფქვილის ნაწარმი | დაამატა: kopala
ნანახია: 920 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<