ფენოვანი ცომი (ტრადიციული) - ფქვილის ნაწარმი - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ფქვილის ნაწარმი

ფენოვანი ცომი (ტრადიციული)
2011-12-15, 10:44 PM
მასალად საჭიროა:
1 კვერცხი
1 ჭიქა (250გრ) ცივი წყალი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
1 სუფრის კოვზი არაყი
   ფქვილი (იმდენი რომ გამოვიდეს რბილი ცომი)
მომზადების წესი:
   კვერცხს ვტეხავ და ვთქვიფავ ხელის სათქვეფით ოდნავ ... მერე ვასხავ წყალს და ასევე ოდნავ      გავთქვიფავ და ასე ყველაფერი დანარჩენი ფქვილამდე ..... ფქვილს უკვე ხელით ვზილავ ისე რომ იყოს   რბილი და თან არ მოგეკროს ხელზე
მე ვაბრტყელებ ფქვილიან დაფაზე 0.5-0.7 სმ-სისქემდე ..... ვახეხავ 300 გრამ გაყინულ მარგარინს (აუცილებლად მარგარინს) და ვკეცავ კონვერტად .... ვდებ მაცივარში (კულინარიულ პარკში(მუშამბაში) შეხვეულს) 45 წუთით ....ვიღებ ვაბრტყელებ ისევ ვკეცავ კონვერტად და ისევ ვდებ 45 წუთით ..... ეს დროც რომ გადის ვიღებ... ვაბრტყელებ და ვახვევ რულეტად ..... და ვდებ ისევ მაცივარში 30-45 წუთით .....
ამის შემდეგ შეიძლება ცხობა
კატეგორია: ფქვილის ნაწარმი | დაამატა: kopala
ნანახია: 1031 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<