ფენოვანი ცომი (ტრადიციული) - ფქვილის ნაწარმი - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:22 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ფქვილის ნაწარმი

ფენოვანი ცომი (ტრადიციული)
2011-12-15, 10:44 PM
მასალად საჭიროა:
1 კვერცხი
1 ჭიქა (250გრ) ცივი წყალი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
1 სუფრის კოვზი არაყი
   ფქვილი (იმდენი რომ გამოვიდეს რბილი ცომი)
მომზადების წესი:
   კვერცხს ვტეხავ და ვთქვიფავ ხელის სათქვეფით ოდნავ ... მერე ვასხავ წყალს და ასევე ოდნავ      გავთქვიფავ და ასე ყველაფერი დანარჩენი ფქვილამდე ..... ფქვილს უკვე ხელით ვზილავ ისე რომ იყოს   რბილი და თან არ მოგეკროს ხელზე
მე ვაბრტყელებ ფქვილიან დაფაზე 0.5-0.7 სმ-სისქემდე ..... ვახეხავ 300 გრამ გაყინულ მარგარინს (აუცილებლად მარგარინს) და ვკეცავ კონვერტად .... ვდებ მაცივარში (კულინარიულ პარკში(მუშამბაში) შეხვეულს) 45 წუთით ....ვიღებ ვაბრტყელებ ისევ ვკეცავ კონვერტად და ისევ ვდებ 45 წუთით ..... ეს დროც რომ გადის ვიღებ... ვაბრტყელებ და ვახვევ რულეტად ..... და ვდებ ისევ მაცივარში 30-45 წუთით .....
ამის შემდეგ შეიძლება ცხობა
კატეგორია: ფქვილის ნაწარმი | დაამატა: kopala
ნანახია: 1050 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

რომელ კატეგორიაში დავამატო უფრო მეტი სიახლე?
სულ პასუხი: 298

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0