წიწილა ტაბაკად - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7318
ჩიხითმა
ნანახია: 7105
შილაფლავი
ნანახია: 5963
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5961
ხარჩო
ნანახია: 3639
ოსტრი
ნანახია: 3554
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3211
ბაჟე
ნანახია: 2966
შაურმა shaurma
ნანახია: 2688
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

წიწილა ტაბაკად
2011-10-14, 12:03 PM

1 ც წიწილა,

100 გრ კარაქი,

ოხრახუში,

მარილი – გემოვნებით...


წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ მკერდის მხარეს მთელ სიგრძეზე და ამოვატრიალოთ ფეხებით ზევით, ანუ მივცეთ ბრტყელი ფორმა, მოვაყაროთ მარილი ორივე მხრიდან და დავდოთ ცხელ, ცხიმიან ტაფაზე. ზემოდან დავაფაროთ თეფში, რომელსაც დავადოთ სიმძიმე, იმისათვის რომ წიწილა მჭიდროდ მიეკრას ტაფას. ტაფა შემოვდგათ ცეცხლზე, შევწვათ 40-50 წუთის განმავლობაში ჯერ ერთი, შემდეგ მეორე მხრიდან.
შემწვარი წიწილა დავჭრათ ოთხ ნაწილად, გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 458 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<