მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

სტეიკი
2010-12-28, 7:33 PM

მასალად საჭიროა:
საქონლის ფილე ზურგი - 0.52 კგ.;
წითელი წიწაკა - 0.0011 კგ.;
ნიორი - 0.002 კგ.;
პილპილი - 0.0018 კგ.;
ძირა - 0.0004 კგ;
მარილი - 0.0068 კგ.;
სოუსი სანელებლებით ქიუნე - 0.06 ლ.



საქონლის ხორცი ”ზურგის ფილე” ერთი პორცია დაახლოებით 0.500 გრ. მოვაყაროთ საკმაზი და შევწვათ გრილზე, სასურველ დონემდე.




კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2856 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 3.5/2