შემწვარი წიწილა ტაბაკა(shemwvari wiwila tabaka) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შემწვარი წიწილა ტაბაკა(shemwvari wiwila tabaka)
2011-12-24, 6:30 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი

მომზადების წესი:
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი.
 
ტაფაზე დავასხათ
ერბო (შეიძლება ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ
წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი,
 
რომ წიწილის ყველა ნაწილი
ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 1825 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<