შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit) - ხორცეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:22 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit)
2011-12-24, 6:26 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი
ერბო  - 20 გრამი
სულგუნი  - 100 გრამი
ბროწეული  - გემოვნებით
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად
დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით,
 
წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის
დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები
მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: shemwvari wiwila sulgunit, შემწვარი წიწილა სულგუნით
ნანახია: 1151 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0