შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit)
2011-12-24, 6:26 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი
ერბო  - 20 გრამი
სულგუნი  - 100 გრამი
ბროწეული  - გემოვნებით
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად
დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით,
 
წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის
დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები
მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 1133 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<