შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შემწვარი წიწილა სულგუნით(shemwvari wiwila sulgunit)
2011-12-24, 6:26 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი
ერბო  - 20 გრამი
სულგუნი  - 100 გრამი
ბროწეული  - გემოვნებით
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად
დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით,
 
წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის
დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები
მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 1042 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<