შემწვარი ღვიძლი ბროწეულით - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7160
ჩიხითმა
ნანახია: 6891
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5874
შილაფლავი
ნანახია: 5659
ხარჩო
ნანახია: 3471
ოსტრი
ნანახია: 3414
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3134
ბაჟე
ნანახია: 2803
შაურმა shaurma
ნანახია: 2617
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შემწვარი ღვიძლი ბროწეულით
2010-12-29, 10:54 AM
მასალად საჭიროა:
500გრ საქონლის ან ღორის ღვიძლი
100გრ კარაქი
1 ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენი
3–4 ძირი ქინძი
 მარილი და წიწაკა-გემოვნების მიხედვით


საქონლის ან ღორის ღვიძლი კარგად გარეცხეთ. დაჭერით საშუალო სიდიდის ნაჭრებად და კარაქში შეწვით. შეწვის დროს მოაყარეთ მარილი. შემწვარი ღვიძლის ნაჭრები დაალაგეთ ლანგარზე.
ერთი ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენს შეურიეთ დანაყილი ქინძი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით, აგრეთვე შეწვის დროს გამოყოფილი ცხიმიც. ეს ყველაფერი მოასხით შემწვარ ღვიძლს. ცოტა ხანს გააჩერეთ, როცა კარგად გაუჯდება, მერე მიიტანეთ სუფრასთან.





კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 305 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<