შაურმა shaurma - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შაურმა shaurma
2011-12-17, 1:40 AM
მასალად საჭიროა:
მასალად საჭიროა: ხორცი - 50 გრ;
ხორბლის ტარტია ან ქაბაბის პური - 1 პორცია;
პამიდვრის სოუსი - 2 სადილის კოვზი,
ან ჩაანაცვლეთ 1 სადილის კოვზი ტომატ-პასტით;
სალათის ფოთლები, კიტრი,
ხახვი - ამათიმიქსიუნდა გამოვიდეს 2 სადილის კოვზი;
პამიდორი - 3 ნაჭერი;
მაიონეზი - 1 სადილის კოვზი;
აჯიკა ან შამბალი (აზიური ძალიან ცხარე აჯიკა) - 1 ჩაის კოვზი;
წითელი წიწაკა - 1/2 ჩაის კოვზი (ან გემოვნებით);
ხმელი ქინძი - 1/2 ჩაის კოვზი;
მარილი - 1/3 ჩაის კოვზი.
ხორცი შეგიძლიათ გამოიყენოთ წინა დღის სადილის ნარჩენი,
გამოდგება მოხარშული ან შემწვარი ქათმის,
საქონლის, ცხვირსა და ღორის ხორცი. 
 

მომზადების წესი:
2 ცალი სალათის ფოთოლი, 3-4 ნაჭერი კიტრი და 1/3 ხახვი (მწვანე უკეთესია) დაჭერით წვრილად; მაიონეზი და აჯიკა აურიეთ ერთმანეთს; ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად ან დაჩილეთ; დადევით ოდნავ ცხიმ წასმულ ტაფაზე (თუ ხორცს ცხიმი აკლია) და მოაყარეთ წიწაკა, მარილი და ხმელი ქინძი, მოურიეთ და გააცხელეთ; ტორტიაზე ან ქაბაბის პურზე მოუსვით პამიდორის სოუსი ან ტომატ-პასტა. ესეც გააცხელეთ ტაფაზე ან მიკროტალღურში;
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2624 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/2
  >>>>designed by kopala<<<<