MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

შამფურზე შემწვარი წიწილა(shamfurze shemwvari wiwila)
2011-12-24, 6:23 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი

მომზადების წესი:
გაწმენდილ, გარეცხილ წიწილას კუჭღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში,
წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე
 
და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1510 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.0/1