პელმენი ინდურად - ხორცეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:13 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

პელმენი ინდურად
2010-12-29, 11:08 AM
მასალად საჭიროა:
ცხვრის მჭლე ხორცი 180 გრ
ნიორი 1 კბილი
დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ.
პელმენის ცომი-500გრ
ზეთი 2 ს.კ.
ჯანჯაფილი-(კოჭა) 1 ჩ.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი-გემოვნებით
პერგამენტი-დასაფარებლად
სოიოს საწებელი-გემოვნებით


დაჭრილი ხორცი და ნიორი გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში, შეურიეთ მარილი, პილპილი, მწვანე ხახვი და ჯანჯაფილი.
ცომი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და გააბრტყელეთ მრგვალად.
გაბრტყელებულ ცომის ნაჭრებზე გაანაწილეთ ხორცის შიგთავსი და ნაპირები ლამაზად შეკარით.
ღრმა ტაფას წაუსვით ზეთი, ჩააწყვეთ პელმენები, ჩაასხით 2 ჩ.ჭ.
წყალი, დააფარეთ პერგამენტი და ხარშეთ ღუმელში 30 წთ.
პელმენი მიირთვით სოიოს საწებელთან ერთად.




კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 766 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0