პელმენი ინდურად - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

პელმენი ინდურად
2010-12-29, 11:08 AM
მასალად საჭიროა:
ცხვრის მჭლე ხორცი 180 გრ
ნიორი 1 კბილი
დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ.
პელმენის ცომი-500გრ
ზეთი 2 ს.კ.
ჯანჯაფილი-(კოჭა) 1 ჩ.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი-გემოვნებით
პერგამენტი-დასაფარებლად
სოიოს საწებელი-გემოვნებით


დაჭრილი ხორცი და ნიორი გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში, შეურიეთ მარილი, პილპილი, მწვანე ხახვი და ჯანჯაფილი.
ცომი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და გააბრტყელეთ მრგვალად.
გაბრტყელებულ ცომის ნაჭრებზე გაანაწილეთ ხორცის შიგთავსი და ნაპირები ლამაზად შეკარით.
ღრმა ტაფას წაუსვით ზეთი, ჩააწყვეთ პელმენები, ჩაასხით 2 ჩ.ჭ.
წყალი, დააფარეთ პერგამენტი და ხარშეთ ღუმელში 30 წთ.
პელმენი მიირთვით სოიოს საწებელთან ერთად.




კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 751 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<