პასტა ბოლონეზე (posta boloneze) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

პასტა ბოლონეზე (posta boloneze)
2011-12-24, 6:55 PM
მასალად საჭიროა:
ზეითუნის ზეთი  - 30 მლ
ფარში  - 450 გრც(ძროხის და ღორის)
მარილი  - 1/4 ჩ.კ (ზღვის მარილი )
სპაგეტი  - 300 გრ (ან სხვა ფორმის მაკარონი)
ყველი  - 100 გრ (პარმეზანი)
ხახვი  - 1 ცალი
ნიორი  - 5 კბილი
წიწაკა  - 1/2 ჩ.კ (შავი)
პომიდორი  - 700 გრ

მომზადების წესი:
ეს რეცეპტი კეთდება ძალიან ადვილად და მისი გაფუჭება ძალიან რთულია :) მთავარია გამოიყენოთ ყველა ის პროდუქტი , რაც ჩამოთვლილია. ამ რეცეპტში შეიძლება ნებისმიერი მაკარონის და ტომატის პასტის გამოყენება.
ხახვი დავჭრათ და ჩავშუშოთ ზეთში 3 წუთის განმავლობაში.
 
მანდვე დავამატოთ ფარში და შევბრაწოთ სანამ არ გაწითლდება, დავამატოთ ნიორი.
 
სანამ ფარში იწვება მოვხარშოთ პასტა
 
(იტალიაურად მაკარონი) ზეთიან წყალში "ალ დენტეს" მდგომარეობამდე. (მაკარონს ზოგჯერ განზრახ ტოვებენ ოდნავ უმს (ალ დენტე).
პომიდორები გავფცქვნათ და დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. დავამატოთ ფარშში.
მანდვე დავამატოთ მწვანილი (გემოვნებით)
 
ავურიოთ ყველაფერი და ვადუღოთ 2 წუთის განმავლობაში.
მომზადებულ სოუსში ჩავყაროთ მაკარონი,
 
ავურიოთ და ვხარშოთ რამოდენიმე წუთი.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 874 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<