პასტა ბოლონეზე (posta boloneze) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7308
ჩიხითმა
ნანახია: 7086
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5955
შილაფლავი
ნანახია: 5936
ხარჩო
ნანახია: 3629
ოსტრი
ნანახია: 3545
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3207
ბაჟე
ნანახია: 2960
შაურმა shaurma
ნანახია: 2680
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

პასტა ბოლონეზე (posta boloneze)
2011-12-24, 6:55 PM
მასალად საჭიროა:
ზეითუნის ზეთი  - 30 მლ
ფარში  - 450 გრც(ძროხის და ღორის)
მარილი  - 1/4 ჩ.კ (ზღვის მარილი )
სპაგეტი  - 300 გრ (ან სხვა ფორმის მაკარონი)
ყველი  - 100 გრ (პარმეზანი)
ხახვი  - 1 ცალი
ნიორი  - 5 კბილი
წიწაკა  - 1/2 ჩ.კ (შავი)
პომიდორი  - 700 გრ

მომზადების წესი:
ეს რეცეპტი კეთდება ძალიან ადვილად და მისი გაფუჭება ძალიან რთულია :) მთავარია გამოიყენოთ ყველა ის პროდუქტი , რაც ჩამოთვლილია. ამ რეცეპტში შეიძლება ნებისმიერი მაკარონის და ტომატის პასტის გამოყენება.
ხახვი დავჭრათ და ჩავშუშოთ ზეთში 3 წუთის განმავლობაში.
 
მანდვე დავამატოთ ფარში და შევბრაწოთ სანამ არ გაწითლდება, დავამატოთ ნიორი.
 
სანამ ფარში იწვება მოვხარშოთ პასტა
 
(იტალიაურად მაკარონი) ზეთიან წყალში "ალ დენტეს" მდგომარეობამდე. (მაკარონს ზოგჯერ განზრახ ტოვებენ ოდნავ უმს (ალ დენტე).
პომიდორები გავფცქვნათ და დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად. დავამატოთ ფარშში.
მანდვე დავამატოთ მწვანილი (გემოვნებით)
 
ავურიოთ ყველაფერი და ვადუღოთ 2 წუთის განმავლობაში.
მომზადებულ სოუსში ჩავყაროთ მაკარონი,
 
ავურიოთ და ვხარშოთ რამოდენიმე წუთი.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 835 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<