MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ხორცი სოკოს სოუსით
2010-12-29, 11:13 AM
მასალად საჭიროა:
საქონლის მჭლე ხორცი 400 გრ
წითელი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ.
ქამა სოკო 120 გრ
ზეთი 4 ს.კ.
პილპილი-გემოვნების მიხედვით
მარილი-გემოვნების მიხედვით

მომზადების წესი:
საქონლის ხორცი დაჭერით 2 სმ სისქის ნაჭრებად, დაბეგვეთ, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და შეწვით ზეთში.
ხორცი გადმოიღეთ ლანგარზე. შეწვისას დარჩენილ ცხიმს დაუმატეთ ღვინო, თხლად დაჭრილი ქამა–სოკო და შუშეთ 15 წთ.
სუფრასთან მიტანის წინ ხორცს მოასხით სოკოს სოუსი. გარნირად მიიტანეთ შემწვარი კარტოფილი.




კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 606 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0