ხორცი პამიდვრის სოუსით xorci pamidvris sousit - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7160
ჩიხითმა
ნანახია: 6891
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5874
შილაფლავი
ნანახია: 5659
ხარჩო
ნანახია: 3471
ოსტრი
ნანახია: 3414
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3134
ბაჟე
ნანახია: 2803
შაურმა shaurma
ნანახია: 2617
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ხორცი პამიდვრის სოუსით xorci pamidvris sousit
2011-10-15, 10:08 AM
მასალად საჭიროა:
5 ულუფა
800 გ საქონლის მჭლე ხორცი
100 გ კარაქი
5 ნაჭერი პური
1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი
1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო
2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი
50 გ მაგარი ყველი
პილპილი
მარილი

1. საქონლის ხორცი დაჭერით 5 ნაწილად, მოაყარეთ პილპილი და მარილი და შეწვით კარაქში.
2. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და დაბრაწეთ იმავე ტაფაში, რომელშიც ხორცი იწვებოდა.
3. სოუსის მოსამზადებლად პამიდვრის საწებელს შეურიეთ ღვინო, ადუღეთ შესქელებამდე და დაუმატეთ ტაბასკოს საწებელი.
4. ხორცის ნაჭრები დააწყვეთ გახუხულ პურებზე, მოასხით პამიდვრის სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. მიირთვით შემწვარ ან მოხარშულ ბოსტნეულთან ერთად.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 633 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<