მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
ქათმის კუჭმაჭი(qatmis kuchmachi)
2011-12-24, 6:14 PM | |
ქათმის კუჭი
- 0.5 კგ გულ-ღვიძლი
- 0.5 კგ ოხრახუში
- გემოვნებით წიწაკა
- გემოვნებით ქინძის თესლი
- გემოვნებით ხმელი ქონდარი
- გემოვნებით ძმარი -
1 ს/კ(ღვინის) მარილი
- გემოვნებით მომზადების წესი: ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ,
გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი,
ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი, კარგად გადავურიოთ; გადავიტანოთ თეფშზე,
მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით.
| |
ნანახია: 7180 | რამოტვირთვები: 0 | |