ქათმის კუჭმაჭი(qatmis kuchmachi) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ქათმის კუჭმაჭი(qatmis kuchmachi)
2011-12-24, 6:14 PM
მასალად საჭიროა:
ქათმის კუჭი  - 0.5 კგ
გულ-ღვიძლი  - 0.5 კგ
ოხრახუში  - გემოვნებით
წიწაკა  - გემოვნებით
ქინძის თესლი  - გემოვნებით
ხმელი ქონდარი  - გემოვნებით
ძმარი  - 1 ს/კ(ღვინის)
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი, კარგად გადავურიოთ; გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 3779 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.8/4
  >>>>designed by kopala<<<<