ქათმის კუჭმაჭი(qatmis kuchmachi) - ხორცეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:13 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ქათმის კუჭმაჭი(qatmis kuchmachi)
2011-12-24, 6:14 PM
მასალად საჭიროა:
ქათმის კუჭი  - 0.5 კგ
გულ-ღვიძლი  - 0.5 კგ
ოხრახუში  - გემოვნებით
წიწაკა  - გემოვნებით
ქინძის თესლი  - გემოვნებით
ხმელი ქონდარი  - გემოვნებით
ძმარი  - 1 ს/კ(ღვინის)
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი, კარგად გადავურიოთ; გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: ქათმის კუჭმაჭი, qatmis kuchmachi
ნანახია: 3858 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.8/4

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0