ქათმის ღვიძლი იაპონურად(qatmis gvidzli iaponurad) - ხორცეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:17 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ქათმის ღვიძლი იაპონურად(qatmis gvidzli iaponurad)
2011-12-24, 3:48 PM
მასალად საჭიროა:
ქათმის ღვიძლი  - 600 გრ
წიწაკა ტკბილი  - 1 ცალი
წიწაკა მწარე  - 1 ცალი
ხახვი  - 1 კონა
ზეთი  - 20 მლ
ნიორი  - 3 კბილი
შაქარი  - 25 გრ
სოიოს სოუსი  - 30 მლ
ჯანჯაფილი ცოცხალი  - 1 ცალი (имбирь)
ღვინო  - 30 მლ (თეთრი)


მომზადების წესი:
ეს რეცეპტი ძალიან განსხვავდება სხვა ღვიძლის რეცეპტების მომზადებისგან. აქ ღვიძლი გამოდის მოტკბო გემოთი და ამასთანავე მწარე. იმბირისა და წიწაკის გამო. გარნირი უხდება ბრინჯისგან.
ღვიძლი გავასუფთავოთ,
 
დავამატოთ სოიოს სოუსი, ღვინო და დავტოვოთ 30 წუთით.
შევწვათ ღვიძლი, სანამ არ გამუქდება. დავამატოთ დაჭრილი წიწაკა.
 
2 წუთში დავამატოთ მწვანე ხახვი.
 
ნიორი წვრილად დავჭრათ, ჯანჯაფილი გავხეხოთ და დავამატოთ ღვიძლში.
 
მანდვე დავამატოთ შაქარი, მწარე წიწაკა და სოიოს სოუსი. კარგად ავურიოთ და მზად არის.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: ქათმის ღვიძლი იაპონურად, qatmis gvidzli iaponurad
ნანახია: 2557 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

რომელ კატეგორიაში დავამატო უფრო მეტი სიახლე?
სულ პასუხი: 298

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0