ქათმის ღვიძლი იაპონურად(qatmis gvidzli iaponurad) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7308
ჩიხითმა
ნანახია: 7086
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5955
შილაფლავი
ნანახია: 5936
ხარჩო
ნანახია: 3629
ოსტრი
ნანახია: 3545
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3207
ბაჟე
ნანახია: 2960
შაურმა shaurma
ნანახია: 2680
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ქათმის ღვიძლი იაპონურად(qatmis gvidzli iaponurad)
2011-12-24, 3:48 PM
მასალად საჭიროა:
ქათმის ღვიძლი  - 600 გრ
წიწაკა ტკბილი  - 1 ცალი
წიწაკა მწარე  - 1 ცალი
ხახვი  - 1 კონა
ზეთი  - 20 მლ
ნიორი  - 3 კბილი
შაქარი  - 25 გრ
სოიოს სოუსი  - 30 მლ
ჯანჯაფილი ცოცხალი  - 1 ცალი (имбирь)
ღვინო  - 30 მლ (თეთრი)


მომზადების წესი:
ეს რეცეპტი ძალიან განსხვავდება სხვა ღვიძლის რეცეპტების მომზადებისგან. აქ ღვიძლი გამოდის მოტკბო გემოთი და ამასთანავე მწარე. იმბირისა და წიწაკის გამო. გარნირი უხდება ბრინჯისგან.
ღვიძლი გავასუფთავოთ,
 
დავამატოთ სოიოს სოუსი, ღვინო და დავტოვოთ 30 წუთით.
შევწვათ ღვიძლი, სანამ არ გამუქდება. დავამატოთ დაჭრილი წიწაკა.
 
2 წუთში დავამატოთ მწვანე ხახვი.
 
ნიორი წვრილად დავჭრათ, ჯანჯაფილი გავხეხოთ და დავამატოთ ღვიძლში.
 
მანდვე დავამატოთ შაქარი, მწარე წიწაკა და სოიოს სოუსი. კარგად ავურიოთ და მზად არის.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 2463 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<