კარტოფილი ღვიძლის შიგთავსით kartofili gvidzlis shigtavsit - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

კარტოფილი ღვიძლის შიგთავსით kartofili gvidzlis shigtavsit
2011-10-15, 10:02 AM
მასალად საჭიროა:
4 ულუფა
200 გ საქონლის ღვიძლი
1 თავი ხახვი
40 გ ლორი
8 კარტოფილი
სოუსისთვის:
1/2 ჩ.ჭ. ფქვილი
4 ს.კ. ხორცის ბულიონი
1 თავი ხახვი
15 გ კარაქი
1 დაფნის ფოთოლი
4 ს.კ. არაჟანი
პილპილი და მარილი გემოვნებით

1. ღვიძლი დაჭერით თხლად, ხახვი - ალყა-ალყა. კუბებად დაჭრილი ლორი მოშუშეთ ხახვთან ერთად, დაუმატეთ ღვიძლი და განაგრძეთ შუშვა.
2. კარტოფილი მოხარშეთ კანიანად, შემდეგ გაფცქვენით, გაჭერით შუაზე, ამოაჭერით გული, ისე რომ 3 მმ სისქის კედლები დარჩეს და ამოავსეთ ღვიძლიანი მასით.
3. სოუსისთვის მოხალეთ ფქვილი, დაუმატეთ ბულიონი და ურიეთ შესქელებამდე. ხარშეთ 5 წთ. გააგრილეთ, გაწურეთ, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი მოშუშული ხახვი, კარაქი, პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მარილი. ხარშეთ კიდევ 15 წთ. გამორთვამდე 5 წუთით ადრე დაუმატეთ არაჟანი და წამოადუღეთ.
4. ღვიძლით ამოვსებულ კარტოფილს მოასხით არაჟნის სოუსი და შედგით ღუმელში 10-15 წთ.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1070 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 1.0/1
  >>>>designed by kopala<<<<