ღვინოში მოშუშული წიწილა(gvinoshi moshushuli wiwila) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7425
ჩიხითმა
ნანახია: 7302
შილაფლავი
ნანახია: 6182
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6011
ხარჩო
ნანახია: 3753
ოსტრი
ნანახია: 3624
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2734
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ღვინოში მოშუშული წიწილა(gvinoshi moshushuli wiwila)
2011-12-24, 6:20 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ც
თავი ხახვი  - 200 გრ
კარაქი  - 50 გრ (ნაღების)
წითელი ღვინო  - 1,5 ჭიქა
ოხრახუში  - გემოვნებით
ქინძი  - გემოვნებით
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ,
 
ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ,
 
დავამატოთ წვრილად
დაჭრილი ხახვი,
 
კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ. დავამატოთ 0,5 ჭიქა წითელი ღვინო,
 
ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და
მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 709 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<