ღორის ხორცის მუჟუჟი - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7318
ჩიხითმა
ნანახია: 7105
შილაფლავი
ნანახია: 5963
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5961
ხარჩო
ნანახია: 3639
ოსტრი
ნანახია: 3554
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3211
ბაჟე
ნანახია: 2966
შაურმა shaurma
ნანახია: 2688
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცის მუჟუჟი
2012-03-08, 2:28 PM

 მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით


მომზადების წესი:
 გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.

 



 

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 931 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<