მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცის მუჟუჟი
2012-03-08, 2:28 PM

 მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით


მომზადების წესი:
 გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.

 



 

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: gori, ხორცის, xorci, მუჟუჟი, ღორის ხორცის მუჟუჟი, ღორის, mujuji
ნანახია: 1154 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0