MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცის მწვადი
2010-12-28, 6:47 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 300გრ,
ხახვი - 20 გრ,
ბროწეული - 3 გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ღორის ხორცი, სასურველი არის წინა მხარე. დავჭრათ 60-70 გრამიან ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. მაგიდაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წითელი ხახვი და ბროწეული.



კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 783 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1