ღორის ხორცის მწვადი - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცის მწვადი
2010-12-28, 6:47 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 300გრ,
ხახვი - 20 გრ,
ბროწეული - 3 გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ღორის ხორცი, სასურველი არის წინა მხარე. დავჭრათ 60-70 გრამიან ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. მაგიდაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წითელი ხახვი და ბროწეული.



კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 676 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1
  >>>>designed by kopala<<<<