ღორის ხორცის მწვადი - ხორცეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:22 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცის მწვადი
2010-12-28, 6:47 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 300გრ,
ხახვი - 20 გრ,
ბროწეული - 3 გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ღორის ხორცი, სასურველი არის წინა მხარე. დავჭრათ 60-70 გრამიან ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. მაგიდაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წითელი ხახვი და ბროწეული.



კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 695 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

რომელ კატეგორიაში დავამატო უფრო მეტი სიახლე?
სულ პასუხი: 298

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0