ღორის ხორცი სოკოთი goris xorci sokoti - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცი სოკოთი goris xorci sokoti
2011-10-15, 9:40 AM
მასალად საჭიროა:
6 ულუფა
2 ს.კ. ფქვილი
1 ჭიქა არაჟანი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 ს.კ. აჯიკა
1 კგ ღორის მკერდის რბილი ნაწილი
100 გ ღორის ქონი
600 გ შემწვარი სოკო
1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო
6 ნაჭერი ხორბლის პური
დაფქული შავი პილპილი
მარილი

1. სოუსის მოსამზადებლად მოხალეთ ფქვილი, შეურიეთ არაჟანი, დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ მარილი და ადუღეთ შესქელებამდე. დაუმატეთ აჯიკა და გაწურეთ.
2. ღორის ხორცი დაჭერით 6 ნაწილად, დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, შეწვით ჯერ ტაფაზე ღორის ქონში, შემდეგ _ ღუმელში.
3. სოკო დაჭერით წვრილად და დაასხით ღვინო.
4. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და შებრაწეთ ხორცის შეწვის შემდეგ დარჩენილ ცხიმში. პურზე დაალაგეთ ღორის ხორცი, მოასხით სოუსი და სუფრასთან მიიტანეთ სოკოს გარნირთან ერთად
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 909 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<