ღორის ხორცი მომჟავო-მოტკბო სოუსში(goris xorci sousit) - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ღორის ხორცი მომჟავო-მოტკბო სოუსში(goris xorci sousit)
2011-12-24, 3:57 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი  - 350 გრ (რბილი ნაწილი)
შაქარი  - 5 გრ
სტაფილო  - 100 გრ (პატარა)
ანანასი  - 200 გრ
კრახმალი  - 15 გრ
სოიოს სოუსი  - 50 მლ
ზეთი  - 40 მლ
წიწაკა  - 1 ცალი ( ტკბილი)

მომზადების წესი:
ამ რეცეპტის მომზადება შეიძლება 15-20 წუთში.
 
ღორის ხორცი დავჭრათ გრძელ 1,5 სისქის ზომის ნაჭრებად.
ხორცი შეიძლება დავკეპოთ.
ხორცისთვის მოვამზადოთ მარინადი. ამისათვის სოიოს სოუსი , კრახმალი, შაქარი შევურიოთ ერთმანეთში. თუ სოუსი იქნება ტკბილი, მაშინ შაქარი არ დაგვჭირდება.
 
ტკბილი წიწაკას ამოვაცალოთ გული და დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად.
ტაფაზე დავასხათ ზეთი და შევბრაწოთ წიწაკა პატარა სტაფილოებთან ერთად 3-5 წუთის განმავლობაში.
 
მანდვე დავამატოთ ანანასის ნაჭრები გავაჩეროთ 5 წამი და მოვხსნათ ცეცხლიდან.
 
ხორციც შევბრაწოთ
 
სოუსთან ერთად, რომელიც მოვამზადეთ დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.
როცა ღორის ხორცი მზად იქნება, დავამატოთ შებრაჭული ბოსტნეული. ყველაფერი კარგად ავურიოთ და მზად არის.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 1049 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<