ძროხის ხორცის კატლეტი ანაჟნით - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ძროხის ხორცის კატლეტი ანაჟნით
2011-10-15, 8:53 AM
მასალად საჭიროა:
1 კგ. "ნიკორას" საქონლის ხორცის რბილი ნაწილი.
ხახვი - 100 გრ..
"ჩვენი ფერმერის" კარაქი - 150 გრ.
ოხრახუში - 200 გრ.
კვერცხი - 2 ცალი.
"ჩვენი ფერმერის" არაჟანი - 1 ჩაის ჭიქა.
ორცხობილა - 6 ცალი.
პურის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი.
მარილი და შავი პილპილი - გემოვნებით..

საქონლის რბილ ხორცთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვი და ოხრახუში, ჩავახალოთ კვერცხი, ჩავაყაროთ დანაყული ორცხობილა, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით. ამგვარად შემზადებულ ფარშს მივცეთ კატლეტის ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში და შევწვათ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე. კატლეტები კარგად რომ შეწითლდება, დავაწყოთ დიდ თეფშზე. ზემოდან მოსასხმელი არაჟნის საწებელი კი შემდეგნაირად მზადდება: ცხელ ტაფაზე დავუმატოთ კარაქი, ცოტა ხორცის ბულიონი ან წყალი, ფქვილი და ერთი კოვზი არაჟანი. ყველაფერი ეს ტაფაზე კარგად შევაწითლოთ. შემდეგ დავასხათ დარჩენილი არაჟანი, მოვურიოთ და მოვასხათ კატლეტებს მთლიანად.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 727 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<