ჩაქაფული - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7160
ჩიხითმა
ნანახია: 6891
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5874
შილაფლავი
ნანახია: 5659
ხარჩო
ნანახია: 3471
ოსტრი
ნანახია: 3414
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3134
ბაჟე
ნანახია: 2803
შაურმა shaurma
ნანახია: 2617
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ჩაქაფული
2011-10-14, 1:37 PM
მასალად საჭიროა:
600 გრამი ბატკის ხორცი;
5 ძირი ქინძი;
2 კონა ტარხუნა;
1 ჩაის ჭიქა ტყემალი;
300 გრამი მწვანე ხახვი;
წიწაკა, მარილი;

ბატკნის ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად, ჩაყარეთ ქვაბში და მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე თავდახურულად. როდესაც ხორციდან გამოსული წვენი დაშრობას დაიწყებს, დაუმატეთ წრილად დაჭრილი ხახვი, დაასხით ნახევარი ჩაის ჭიქა თეთრი ღვინო, მოაყარეთ მარილი და გააგრძეთ მოშუშვა ისე, რომ ხორცი არ მოიხრაკოს.

დროდადრო სუფრის კოვზით დაასხით მდუღარე წყალი. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ტარხუნა, და როდესაც მწვანილი ჩაითუთქება, შეაზავეთ დანაყილი წიწაკით, დაამატეთ მთელ-მთელი ტყმალი, ოდნავ მოშუშეთ და ერთი-ორი წუთის შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან.


კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 991 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<