ბოზბაში - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7318
ჩიხითმა
ნანახია: 7105
შილაფლავი
ნანახია: 5963
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5961
ხარჩო
ნანახია: 3639
ოსტრი
ნანახია: 3554
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3211
ბაჟე
ნანახია: 2966
შაურმა shaurma
ნანახია: 2688
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ბოზბაში
2011-10-14, 12:58 PM
მასალად საჭიროა:
ცხვრის ხორცი – 800გრამი,
ერბო – ერთი სუფრის კოვზი,
ხავი – 1-2 თავი
მუხუდო – 5 სუფრის კოვზი,
ვაშლი 300 გრანი,
ტომატი – ½ ჩაის ჭიქა,
მწვანილი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნების მიხედვით.

ცხვრის ხორცს დავასხათ 15 ჩაის ჭიქა ცივი წყალი. შევდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ ნახევარი საათის განმავლობაში. ხარშვის დროს  მოვხადოთ ქაფი. შემდეგ ამავე სუპში ჩავყაროთ წინასწარ მოხარშული და კანგაცლილი 150 გრამი მუხუდო ან ცერცვი და განვაგრძოთ ხარშვა. 10 გრამი წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ 1 სუფრის კოვზ ერბოში და ჩავუშვათ  სუპში. ჩავყაროთ აგრეთვე 300 გრამი დახეხილი ან წვრილად დაჭრილი ვაშლი. ჩავასხათ ტომატი, შევაზავოთ მარილით და შავი პილპილით. შემდეგ ჩავყაროთ შემწვარი ან მოხარშული ცხვრის ხორცის იმდენი ნაჭერი, რამდენი კერძიც უნდა იქნეს მიტანილი სუფრაზე.

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 467 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<