თირკმლების სუპი მჟავე კიტრით - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

თირკმლების სუპი მჟავე კიტრით
2010-12-27, 6:34 AM
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი - 1 გილოგრამი,
ძროხის ან ხბოს თირკმლები-400 გრამი,
სტაფილო -3-4 ცალი,
ხახვი 1 -2 თავი
ოხრახუშის ძირი-3 ცალი,
საშუალო ზომის მჟავე კიტრი - 3 ცალი,
კვერცხი-2 ცალი,
არაჟანი-2-3 სუფრის კოვზი,
კამა ან ქინძი ერთი- მეორედი ძირი,
მარილი გემოვნების მიხედვით.

მოვხარშოთ ერთი კილოგრამი ხორცის ბულიონი, შიგ ჩავხარშოთ ხახვი, სტაფილო და მწვანილი. შემდეგ ერთიანად გავწუროთ. ცალკე ქვაბში მოვხარშოთ თირკმლები,დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი გაფცქვნილი მჟავე კიტრი , დავასხათ 1 ჩაის ჭიქა კიტრის დანამჟავები წყალი.სუფრაზე მიტანის წინ  სასუპე ჯამში რამოდენიმე კოვზი არაჟნით ავთქვიოთ 2 კვერცხის გული, შიგ ჩავაწყოთ მოშუშული თირკმლები კიტრით, ზედ დავასხათ ბულიონი და კარგად ავურიოთ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ  წვრილად დაჭრილი კამა ან ქინძი.



კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 334 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<