მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

თევზის სუპი
2010-12-27, 7:06 AM
მასალად საჭიროა:
ზუთხი 1 კილოგრამი,
მწვანილი 1 პატარა კონა ,
დაფნის ფოთოლი 3 ცალი,
მიხაკ დარიჩინი- ერთი-მეორედი ჩაის კოვზი,
მარილი-გემოვნების მიგედვით.

7 ჩაის ჭიქა წყალში ჩავყაროთ აღნიშნული რაოდენობის დაფნის ოთოლი, მწვანილი , მიხაკ დარიცინი და ცოტა მარილი. შემდეგ ამ წყალსი მოვხარშოთ კარგად გარეცხილი ზუთხი. ვადუღოთ. დუღილის დროს ხშირად მოვხადოთ ქაფი. როდესაც თევზი მოიხარშება, ამოვიღოთ, მოვაყაროთ ცოტა მარილი და გავაცივოთ. შემდეგ დავჭრათ ბრტყელ ნაწრებად, ჩავყაროთ გაწურულ სუპში. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და სურაზე მივიტანოთ ცხლად. ამ სუპტან ერთად საჭიროა მივიტანოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი.



კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2463 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0