სუპი ხინკლით - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

სუპი ხინკლით
2010-12-26, 6:50 PM
ცხვრის ხორცი 1 კგ,
ქონი-100 გრ,
პურის ფქვილი - 400 გრ,
კვერცხი 1 ცალი,
ხახვი 2-3 თავი,
დაფნის ფოთოლი -3 ცალი,
ძმარი - ერთი მესამედი ჩაის ჭიქა,
შავი პილპილი, ოხრახუში და მარილი გემოვნების მიხედვით.

400 გრამი პურის ფქვილისაგან მოვზილოთ მაგარი ცომი. ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრები
ძვლებისგან მოვხარშოთ ბულიონი. რბილი ხორცი და 100 გრამი ქონი, ხახვი და მწვანილი გავატაროთ ხორც საკებ მანქანაში.გატარებული ხორცი შევაზავოთ მარილით და შავი პილპილით.
ძვლებისგან მოხარშულ და გაწურულ ბულიონში ჩავხარშოთ ხინკლები რომლის დამზადების წესი ასეთია:მოზელილი ცომი გავშალოთ ფქვილყრილ ფიცარზე ; თხლად გაშლილ ცომზე დავაჭიროთ
ჩაის ჭიქის პირი და ამოვჭრათ რგოლები ; თითოეულ რგოლზე დავადოთ თითო ჩაის კოვზი ხორცის სატენი, ცომის ნაპირებს წავუსვათ კვერცხის ცილა და ისე შევკრათ , რომ მივიღოთ ნახევარ წრე.
შემდეგ ხინკლები სათითაოდ ჩავუშვათ ადუღებულ ბულიონში და ვხარშოთ 15- 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 336 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<