MENU
მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

სუპი ატრიათი
2010-12-27, 6:54 AM
მასლად საჭიროა:
მკერდის ხორცი - 1 კილოგრამი,
ხახვი-1-2 თავი,
სტაფილო, ოხრახუში, ნიახური- თითო ძირი,
ერბო - 1 სუფრის კოვზი,
ატრია- 150 გრამი,
პამიდორის ტომატი 5 სუფრის კოვზი,
ნარები ან არაჟანი სამი -მეოთხედი ჩაის ჭიქა,
მარილი-გემოვნების მიხედვით.

ერთი კილოგრამი ხბოს მკერდის ხორცისა და 15 ჩაის ჭიქა წყლისაგან მოვამზადოთ ბულიონი:
ჩავახარშოთ ხახვი, სტაფილო, ნიახურისა და ოხრახუსის ძირები. მოხარშული ხორცი ცალკე ამოვიღოთ
,წვენი კი გავუწუროთ ფლავსაწურში. ჩავყაროთ 150 გრამი ატრია. 10 წუთის დუღილის შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაფხვნილი ყველი, დავუმატოთ პამიდორის ტომატი, მარილი და გადმოვდგათ.
არაჟანი ან ნაღები ცალკე ლარნაკით მივიტანოთ სუფრაზე.



კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 457 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0