MENU
მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

ყვავილოვანი კომბოსტოს სუპი
2010-12-27, 8:11 AM
მასალად საჭიროა:
ყვავილოვანი კომბოსტო - 1 კილოგრამი,
ერბო ან კარაქი - 2 სუფრის კოვზი,
პურის ფქვილი -2 სუფრის კოვზი,
კვერცხი-2 ცალი,
მარილი-გემოვნების მიხედვით.

ყვავილოვანი კომბოსტო მოვხარშოთ მთლიანად კარგად მოხარშვის შემდეგ ამოვიღოთ. ნახარში კი შევაზავოთ ერბოში მოშუშული ფქვილით. სევდგათ ისევ ცეცხლზე და ერტხელ წამოვადუღოთ 
სუფრაზე მიტანის წინ გადმოვდგათ ცეცხლიდან და ავურიოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხის გული.
მოხარშული ყვავილოვანი კომბოსტო კი დავჭრათ წვრილად და ჩავყაროთ ისევ სუში.
სუპი შეგვიძლია კვერცხის გულის ნაცვლად არაჟნით ან ათქვეფილი მაწვნით შევაზავოთ.






კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1088 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1