MENU
მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

მწვანე სუპი
2010-12-27, 7:17 AM
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი
სხვადასხვა მწვანილის ძირები 100 გრამი,
ხახვი-100 გრამი,
მჟაუნა-100 გრამი,
ისპანახი-100 გრამი,
ერბო-2 სუფრის კოვზი,
კვერცხი 1 - 2ცალი,
მარილი-გემოვნების მიხედვით.

 ერთ კილოგრამ ძროხის ხორცს დავასხათ 12 ჩაის ჭიქა წყალი, შევდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 
ხუფდახურულ ქვაბში. რამოდენიმე ხნის შემდეგ ჩავუშვათ ქვაბში ოხრახუშისა და ნიახურის დაფხეკილი ძირები და ერბოში მოხრაკული 100 გრამი  ხახვი. ცალკე შევამზადოთ მჟაუნა და ისპანახის ფაფა და ჩავასხატ სუპში.





კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 520 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0