ხაში ცხვრის შიგნეულისა და თავ ფეხისაგან - წვნიანი კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:11 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

ხაში ცხვრის შიგნეულისა და თავ ფეხისაგან
2010-12-25, 5:33 PM
მასალად საჭიროა:
ცხვრის თავ ფეხი- 2 კგ
გასუფთავებული კუჭ- ნაწლავი-600 გრამი,
ძმარი ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა, 
მარილი- გემოვნების მიხედვით.

კარგად გასუფთავებული თავ-ფეხი და მსუქანი კუჭ ნაწლავი მოვათავსოთ დიდ ქვაბში . ზედ დავასხათ ცივი წყალი და ვხარშოთ დაახლოებით 4-5 საათის განმავლობაში. მოხარშული თავ-ფეხი და კუჭ-ნაწლავი ამოვიღოთ, გავაცივოთ და დავჭრათ ძლიერ წვრილად. შემდეგ კვლავ ჩავყაროთ ქვაბში დავასხათ ძმარი და მარილით შევანელოთ. დანაყილი ნიორი გავხსნათ ცივ წყალში და სუფრაზე მივიტანოთ ცალკე ჭურჭლად 
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 385 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0