გამჭირვალე ბულიონი ძროხის ხორცისა და შაქრის ძვლისგან - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

გამჭირვალე ბულიონი ძროხის ხორცისა და შაქრის ძვლისგან
2010-12-25, 4:14 PM
მასალად საჭიროა:
შაქრის ძვალი-500 გრამი,
ხორცი-500 გრამი,
სტაფილო და ხახვი-თითო ძირი,
ოხრახუშის ან ნიახურის ძირები,
მარილი - გემოვნების მიხედვით

გამჭირვალე ბულიონის მოსამზადებლად ავიღოთ პირველი ხარისხის მჭლე ძროხის ხორცი და იმდენივე ძვალი. გავრეცხოთ ხორცი ცივ წყალში, ჩავდოთ საშუალო ზომის ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი იმდენი , რომ ხორცს ოდნავ ფარავდეს , დავახუროთ ქვაბს ხუფი და შევდგათ ცეცხლზე . როდესაც ჭყალი ადუღდება , მოვხადოთ ქაფი .  ნახევარი საათის შემდეგ ჩავყაროთ თითო ძირი ხახვი წინასწარ მოვწვათ გაცხელებულ თაფაზე  უცხიმოდ და ჩავუშვათ ბულიონში .
ბულიონის ხარსვის ხანგძლივობა - 2 საათს არ უნდა აღემატებოდეს . ამის შემდეგ ხორცი და ძვლები 
ამოვიღოთ, ხორცი გამოვიყენოთ მეორე თავი კერძისათვის , ბულიონი კი გავწუროთ სუფთა საწურში.
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 430 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<