მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი
2010-12-25, 4:24 PM
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი,
ხახვი -3-4 თავი,
ოხრახუში --100--200 გრამი,
კამა ერთი-მეორედი ძირი,
მარილი-- გემოვნების მიხედვით.

 ჩავყაროთ ქვაბში ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში, ზემოდან დავადოთ ერთი კილო მსუქანი ძროხის ხორცი და შევდგათ ცეცხლზე. ხორცი კარგად რომ შეიწვება , დავასხათ წყალი და დიდხანს 
ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე. წვენი გავწუროთ, შევანელოტ მარილიტ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა . მოხრაკული ხორცი გამოვიყენოთ სადილის მეორე თავ კერძად.
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1209 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 1.0/1