ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი
2010-12-25, 4:24 PM
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი,
ხახვი -3-4 თავი,
ოხრახუში --100--200 გრამი,
კამა ერთი-მეორედი ძირი,
მარილი-- გემოვნების მიხედვით.

 ჩავყაროთ ქვაბში ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში, ზემოდან დავადოთ ერთი კილო მსუქანი ძროხის ხორცი და შევდგათ ცეცხლზე. ხორცი კარგად რომ შეიწვება , დავასხათ წყალი და დიდხანს 
ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე. წვენი გავწუროთ, შევანელოტ მარილიტ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა . მოხრაკული ხორცი გამოვიყენოთ სადილის მეორე თავ კერძად.
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 452 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 1.0/1
  >>>>designed by kopala<<<<