არტალას წვენი - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

არტალას წვენი
2010-12-25, 5:06 PM
მასალად სჭიროა:
ძროხის არტალა - 1 კილოგრამი,
ქონი ან ერბო - 80 - 90 გრამი
ხახვი 3-4 კბილი
ოხრახუში-2-3 ძირი
ღვინის ძმარი -2 სუფრის კოვზი,
პილპილი და მარილი - გემოვნების მიხედვით .

ძროხის არტალა გავრეცხოთ. ძვალი პატარა ნაჭრებად დავჩეხოთ. დავასხათ ცივი წყალი იმდენი, რომ იგი მასალას ფარავდეს. ვხარშოთ დაახლოებით 3- 4 საათის  განმავლობაში საკმაოდ ძლიერ ცეცხლზე
.შემდეგ ჩავყაროთ ერბოში ან ქონში მოხრაკული წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილი, დანაყილი პილპილი, ნიორი და მარილი შეიძლება  აგრეთვე ჩავასხათ თეთრი ღვინის ძმარი. მოხარშული არტალა წინასწარ უნდა ამოვიღოთ , გავაცივოთ და სუფრაზე მივიტანოთ ტყემლის საწებლით.
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1536 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<