ბრინჯის სალათა იაპონურად - ბოსტნეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:22 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები

ბრინჯის სალათა იაპონურად
2011-12-24, 3:44 PM
მასალად საჭიროა:
ბრინჯი - 1 ჭიქა
საქონლის ხორცი - 250-300 გ
წყალი - 2 ჭიქა
ფორთოხალი - 1-2 ცალი
მარილი - გემოვნებით
სოუსისათვის:
კვერცხის გული - 1 ცალი
მდოგვი - 1 ჩ/კ
შაქარი - 1 ჩ/კ
ძმარი - 1 ს/კ
ზეთი - 300 გ
ფორთოხალი - 1 ცალი
სიმინდის ფქვილი - 1 ს/კ
მარილი - 1/2 ჩ/კ
მაიონეზი - გემოვნებით
ლიმონის წვენი - გემოვნებით



მომზადების წესი:
ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავავლოთ ცივი წყალი და გავწუროთ. კვერცხის გული, მდოგვი, შაქარი, ძმარი,
მარილი კარგად ავურიოთ წვრილად დაჭრილ საქონლის ხორცთან ერთად და თანდათან დავამატოთ
მცენარეული ზეთი. ფორთოხლის წვენი გავხსნათ წყალში (1 კოვზი წვენი 7 კოვზ წყალთან) და ჩავამატოთ
მასში სიმინდის ფქვილი. ვადუღოთ რამდენიმე წუთით, გადმოვდგათ და მაშინვე ჩავამატოთ მაიონეზი.
ბრინჯი, ხორცი, ფორთოხლის ნაჭრები და სხვა ინგრედიენტები ავურიოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი.
მაგიდასთან მივიტანოთ ცივად.
კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: brinjis salata iaponurad, ბრინჯის სალათა იაპონურად
ნანახია: 2475 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0