ბრინჯის სალათა იაპონურად - ბოსტნეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ბოსტნეულის კერძები

ბრინჯის სალათა იაპონურად
2011-12-24, 3:44 PM
მასალად საჭიროა:
ბრინჯი - 1 ჭიქა
საქონლის ხორცი - 250-300 გ
წყალი - 2 ჭიქა
ფორთოხალი - 1-2 ცალი
მარილი - გემოვნებით
სოუსისათვის:
კვერცხის გული - 1 ცალი
მდოგვი - 1 ჩ/კ
შაქარი - 1 ჩ/კ
ძმარი - 1 ს/კ
ზეთი - 300 გ
ფორთოხალი - 1 ცალი
სიმინდის ფქვილი - 1 ს/კ
მარილი - 1/2 ჩ/კ
მაიონეზი - გემოვნებით
ლიმონის წვენი - გემოვნებით



მომზადების წესი:
ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავავლოთ ცივი წყალი და გავწუროთ. კვერცხის გული, მდოგვი, შაქარი, ძმარი,
მარილი კარგად ავურიოთ წვრილად დაჭრილ საქონლის ხორცთან ერთად და თანდათან დავამატოთ
მცენარეული ზეთი. ფორთოხლის წვენი გავხსნათ წყალში (1 კოვზი წვენი 7 კოვზ წყალთან) და ჩავამატოთ
მასში სიმინდის ფქვილი. ვადუღოთ რამდენიმე წუთით, გადმოვდგათ და მაშინვე ჩავამატოთ მაიონეზი.
ბრინჯი, ხორცი, ფორთოხლის ნაჭრები და სხვა ინგრედიენტები ავურიოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი.
მაგიდასთან მივიტანოთ ცივად.
კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 2370 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<