ბადრიჯანი ყველით(badrijani yvelit) - ბოსტნეულის კერძები - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა | RSS
ხუთშაბათი, 2017-03-23, 3:11 AM
მოგესალმები სტუმარი

Мой сайт

მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები

ბადრიჯანი ყველით(badrijani yvelit)
2011-12-24, 3:03 PM
მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი  - 1 კგ
ყველი  - 400 გ
კვერცხი  - 4 ცალი
კარაქი  - 200 გ
არაჟანი  - 400 გ
პიტნა  - 1 კონა
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში.
ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი
პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე
და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.
კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: ბადრიჯანი ყველით(badrijani yvelit)
ნანახია: 1750 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 1.0/1

სექციის კატეგორიები

წვნიანი კერძები [43]
ხორცეულის კერძები [68]
თევზეულის კერძები [6]
ბოსტნეულის კერძები [16]
ტკბილი კერძები [24]
ფქვილის ნაწარმი [14]
რძის ნაწარმი [16]
კვერცხის ნაწარმი [0]
დიეტური საჭმელები [2]
ბავშვის საჭმელები [6]
სასმელები [11]
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად [6]
სხვადასხვა [8]
რჩევები [1]

ძებნა

შესვლის ფორმა

ჩვენი გამოკითხვა

შეაფასეთ ჩვენი საიტი
სულ პასუხი: 46

მინი-ჩეთი

საიტის მეგობრები

  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • სტატისტიკა


    სულ ონლაინში: 1
    სტუმარი: 1
    მომხმარებელი: 0