ბადრიჯანი ნიგვზით - ბოსტნეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ბოსტნეულის კერძები

ბადრიჯანი ნიგვზით
2011-10-14, 1:41 PM

მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი – 1 კგ,
ნიგოზი – 1 ჩაის ჭიქა,
ნიორი – 2-3 კბილი,
ზეთი – 1/2 ჩაის ჭიქა,
ქინძი – 1 ჩაის კოვზი,
ზაფრანა – 1 ჩაის კოვზი,
მწვანილი – ნახევარი კონა,
მარილი – გემოვნებით.

კანიანი ბადრიჯანი სიგრძეზე დაჭერით ისე, რომ ერთმანეთს არ მოსცილდეს, შიგ ჩააყარეთ მარილი და გააჩერეთ 1 საათი.
შემდეგ გაწურეთ და შეწვით ზეთში თავდახურულ ტაფაზე.
შემწვარი ბადრიჯანი დაალაგეთ ლანგარზე და გააცივეთ.
დანაყეთ ნიგოზი, შემდეგ ცალკე დანაყილი ქინძის თესლი, ზაფრანა და ნიორი აურიეთ ნიგოზში, შეაზავეთ მარილით და აგლისეთ ძმარში.
ამას დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და ნიახური და ამ საკაზმით ამოავსეთ ბადრიჯანი.


კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 999 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<